Gevulde portobello op de BBQ

Recept: gevulde portobello op de BBQ

Ingrediënten: 

  • 8 portobello-paddenstoelen
  • 1 bokaal Pomodorini Corbara
  • 400 g Taleggio
  • 1 bussel pijpajuin
  • Fleur de sel
  • Zwarte peper

Aan de slag: 

  1. Haal de steeltjes van de portobello’s en lepel het draderige vruchtvlees eruit.
    Snij de steeltjes in stukjes en leg terug in de portobello.
    Kruid de portobello’s vervolgens met peper en fleur de sel.
     
  2. Vul de portobello’s met enkele Corbara-kerstomaatjes en fijngesneden pijpajuin.
    Werk af met een dun sneetje Taleggio.
     
  3. Kruid af met versgemalen zwarte peper.
     
  4. Leg ze in hun geheel met gesloten kant zo’n 15 min. op de grill (op een aluminium bakje of in aluminiumfolie).