Recept: gevulde portobello op de BBQ

Ingrediënten: 

  • 8 portobello-paddenstoelen
  • 1 bokaal Pomodorini Corbara
  • 400 g Taleggio
  • 1 bussel pijpajuin
  • Fleur de sel
  • Zwarte peper

Aan de slag: 

  1. Haal de steeltjes van de portobello’s en lepel het draderige vruchtvlees eruit.
    Snij de steeltjes in stukjes en leg terug in de portobello.
    Kruid de portobello’s vervolgens met peper en fleur de sel.
     
  2. Vul de portobello’s met enkele Corbara-kerstomaatjes en fijngesneden pijpajuin.
    Werk af met een dun sneetje Taleggio.
     
  3. Kruid af met versgemalen zwarte peper.
     
  4. Leg ze in hun geheel met gesloten kant zo’n 15 min. op de grill (op een aluminium bakje of in aluminiumfolie).

Ingrediënten

Voeg Portobello toe aan favorieten
Portobello
Portobello ± 100 gr 1700/kg € 17,00 / kg
Portobello
Voeg Pomodorini Corbara 700 g toe aan favorieten
Pomodorini Corbara 700 g
Pomodorini Corbara 700 g 700 gr 1620/stuk € 23,14 / kg
Pomodorini Corbara 700 g
Voeg Taleggio latte crudo toe aan favorieten
Taleggio latte crudo
Taleggio latte crudo 3280/kg € 32,80 / kg
Taleggio latte crudo
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g