3 x tartaar van CRU

3 x tartaar met verse ingrediƫnten van bij CRU.

1. Klassieke rundtartaar

Ingrediënten per persoon:

  • 120 g Américain natuur
  • Ladopetra olijfolie
  • Ui, fijngehakt
  • Micro-groentjes
  • Peper
  • Fleur de sel

Aan de slag: 

  1. Meng fijngesneden rundvlees (120 g per persoon) met een scheut Griekse olijfolie en wat fijngehakte ui.
     
  2. Kruid met peper en zout.
     
  3. Dresseer op het bord in een metalen ring.
     
  4. Werk af met micro-groentjes.

2. Zalmtartaar met avocado

Ingrediënten per persoon:

  • 120 g zalmtartaar
  • 1/4 de avocado
  • Zure room

Aan de slag:

  1.  Meng zalmtartaar (120 g per persoon) met fijne blokjes avocado (1/4e per persoon).
     
  2.  Dresseer op het bord in een metalen ring.
     
  3.  Werk af met zure room.

3. Tartaar van rode biet, appel en geitenkaas

Ingrediënten:

  • (Ovengebakken) rode biet
  • Appel
  • Hazelnoten
  • Geitenkaas Aurélie
  • Peper
  • Fleur de sel
  • Verse tijm
  • Balsabamo azijn

Aan de slag: 

  1.  Kook (ovengebakken) rode biet beetgaar en snij zeer fijn.
     
  2.  Schil een appel en snij zeer fijn.
     
  3.  Hak een handje hazelnoten grof.
     
  4.  Meng de fijngesneden rode biet, appel en hazelnoten met stukjes geitenkaas Aurélie.
     
  5.  Kruid met peper, zout en verse tijm.
     
  6.  Dresseer op het bord in een metalen ring en werk af met balsabamo.