Ajuinen van bij CRU.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 10 uien
  • Hoeveboter van Sioen
  • Gevogeltefond van Belfond
  • Bouquet garni
  • Water
  • Peper en zout

Aan de slag:

  1. Schil 10 uien en snij in dunne ringen.
     
  2. Laat voldoende boter smelten in een ruime pot en bak de uien op middelmatig vuur. 
     
  3. Roer ze regelmatig door elkaar en vermijd dat ze aanbranden. 
     
  4. Zijn de uien glazig? Giet er een mengeling van Belfond-gevogeltefond en water over tot de uien onder water staan. 
     
  5. Laat een bouquet garni mee sudderen voor extra smaak.
     
  6. Kruid de soep naar smaak met zout en peper.
     

Tip:
Werk af met gemalen kaas en krokante broodcroutons.

Ingrediënten

Voeg Ajuin geel toe aan favorieten
Ajuin geel
Ajuin geel ± 230 gr 320/kg € 3,20 / kg
Ajuin geel
Voeg Hoeveboter 250 g toe aan favorieten
Hoeveboter 250 g
Hoeveboter 250 g 250 gr 390/stuk € 15,60 / kg
Hoeveboter 250 g
Voeg Bouquet garni toe aan favorieten
Bouquet garni
Bouquet garni 280/stuk
Bouquet garni
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland

Om af te werken

Voeg Geraspte kaas toe aan favorieten
Geraspte kaas
Geraspte kaas ± 100 gr 2480/kg € 24,80 / kg
Geraspte kaas
Voeg Tarwe CRU toe aan favorieten
Tarwe CRU
Tarwe CRU 700 gr 460/stuk € 6,57 / kg
Tarwe CRU