Visfumet van Belfond, verkijgbaar bij CRU.

Ingrediënten: 

  • 1 fijngesneden ui
  • Hoeveboter
  • 2 takjes tijm
  • 2 blaadjes laurier
  • 200 ml witte wijn
  • 1 potje Belfond-visfumet
  • 200 ml Baliehof-room
  • Peper
  • Zout
  • Citroensap

Aan de slag: 

  1. Fruit 1 fijngesneden ui aan in wat hoeveboter met 2 takjes tijm en 2 blaadjes laurier.
     
  2. Voeg 200 ml witte wijn toe en laat zo’n 1/3e inkoken.
     
  3. Voeg 1 potje Belfond-visfumet en 200 ml Baliehof-room toe en laat verder inkoken.
     
  4. Zeef de saus en kruid af naar smaak met peper en zout en wat citroensap.

 

Ingrediënten

Voeg Ajuin geel toe aan favorieten
Ajuin geel
Ajuin geel ± 230 gr 320/kg € 3,20 / kg
Ajuin geel
Voeg Hoeveboter 250 g toe aan favorieten
Hoeveboter 250 g
Hoeveboter 250 g 250 gr 390/stuk € 15,60 / kg
Hoeveboter 250 g
Voeg Tijm grote kluit toe aan favorieten
Tijm grote kluit
Tijm grote kluit 350/stuk
Tijm grote kluit
Voeg Visfumet 240ml toe aan favorieten
Visfumet 240ml
Visfumet 240ml 240 ml 390/stuk € 16,25 / l
Visfumet 240ml
Voeg Room 250 ml toe aan favorieten
Room 250 ml
Room 250 ml 250 ml 250/stuk € 10,00 / l
Room 250 ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Citroen toe aan favorieten
Citroen
Citroen ± 200 gr 420/kg € 4,20 / kg
Citroen