Minouche Cooreman van La Tomaterie.

Minouche Cooreman, partner van CRU, heeft zich gespecialiseerd in het opsporen en invoeren van uitzonderlijk lekkere producten die Italië voortbrengt.
Zij speurt dus met de nodige vastberadenheid en vakkennis allerhande producenten op die het hart op de juiste plaats dragen.

Mensen die met groot respect de enorme Italiaanse traditie hoog houden en die niet houden van allerhande bewaarmiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers.
“Pure natuurlijke eenvoud is wat we zoeken en we blijven voortdoen zoals we dat al eeuwen bezig zijn,”  luidt het devies van deze landbouwers, kaasmakers, pastamakers, bakkers, olijfoliepersers en noem maar op.
Het is natuurlijk een levenshouding die past bij CRU als een handschoen. 

Gelukkig worden de Italianen zelf zich meer en meer bewust van hun eigen kwaliteit.
Maar Italië is een groot land.
Met enorm veel regionale verschillen en accenten.
Dergelijke producenten vinden en ze overtuigen om mee te werken, is dus echt specialistenwerk.
Minouche heeft dus echt wel een heel bijzonder neusje…