Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ambachtelijk zanddeeg van partner Ecopain d’Ignace.
Een laagje Pipaillon-abrikozenconfituur en huisgemaakte frangipanevulling van zuiver amandelpoeder,
échte boter, eieren en bloem.
1 taart is voor 4 à 6 personen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | vr,za,zo | |||
CRU Gent | vr,za,zo | |||
CRU Groenplaats | vr,za,zo | |||
CRU Overijse | vr,za,zo |
Ingrediënten: frangipanebeslag (bloemsuiker, broyage amandelen, boter, crème pâtissière (volle melk, maïszetmeel, eigeel, rietsuiker, tahiti vanillestok, ei, tarwebloem), Zanddeegbodem (tarwebloem, boter, bloemsuiker, amandelen, ei, water), abrikozenconfituur (abrikoos (61%), rietsuiker (39%), citroensap), ei
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
noten
amandelen
gluten (tarwe)
lactose
eieren
Ingrediënten: frangipanebeslag (bloemsuiker, broyage amandelen, boter, crème pâtissière (volle melk, maïszetmeel, eigeel, rietsuiker, tahiti vanillestok, ei, tarwebloem), Zanddeegbodem (tarwebloem, boter, bloemsuiker, amandelen, ei, water), abrikozenconfituur (abrikoos (61%), rietsuiker (39%), citroensap), ei
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.