Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Filet pur, zorgvuldig ingepakt in een rijke duxelles (een mengeling van paddenstoelen, ui, sjalot en kruiden, gesauteerd in boter.)
Omhuld door gerookte ham en bladerdeeg.
Baktijd: 30 min op 200°C
Lekker met klassieke groenten en seizoensgroenten.
1 stuk is voor 2 à 4 personen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 06/01 | vr,za,zo | ||
CRU Gent | 06/01 | vr,za,zo | ||
CRU Groenplaats | 06/01 | vr,za,zo | ||
CRU Overijse | 06/01 | vr,za,zo |
Ingrediënten: rundvlees (42%), BOTER (MELK), spinazie, TARWEBLOEM (SOJA, GLUTEN), champignons, varkensvlees (6%), sjalot, rode wijn, porto, zout, kruiden & specerijen, margarine (MELK), water.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
soja
gluten (tarwe)
Verhitten tot in de kern voor consumptie.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: rundvlees (42%), BOTER (MELK), spinazie, TARWEBLOEM (SOJA, GLUTEN), champignons, varkensvlees (6%), sjalot, rode wijn, porto, zout, kruiden & specerijen, margarine (MELK), water.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Verhitten tot in de kern voor consumptie.
Bewaren bij:4°C