Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Blinde vink van 100 % zuiver kalfsvlees.
Blinde vink
Bereidingstip:
Kort aanbakken.
Daarna met het deksel op de kookpot laten garen met een CRU-bier of fond in de pot.
Lekker met groenten en aardappelbereidingen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: 95% kalfsvlees, kalf platte bil, HEELEI, kruiden (zout, peper, muskaatnoot, foelie)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
eieren
Verhitten tot in de kern voor consumptie.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: 95% kalfsvlees, kalf platte bil, HEELEI, kruiden (zout, peper, muskaatnoot, foelie)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Verhitten tot in de kern voor consumptie.
Bewaren bij:4°C