Kalfsvink

Kalfsvink

  • Art. Nr.: 2177
  • 2600 /kg
  • € 26,00 / kg
± 150 gr

Blinde vink van 100 % zuiver kalfsvlees.

Blinde vink
Bereidingstip:
Kort aanbakken.
Daarna met het deksel op de kookpot laten garen met een CRU-bier of fond in de pot.
Lekker met groenten en aardappelbereidingen.

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle dagen
CRU Gent Alle dagen
CRU Groenplaats Alle dagen
CRU Overijse Alle dagen

Ingrediënten: 95% kalfsvlees, kalf platte bil, HEELEI, kruiden (zout, peper, muskaatnoot, foelie)

Per 100gr/ml

  • Energie 806 kJ
    (235 kcal)
  • Totaal vetten 15.2 g
  • Verzadigde vetten 1.0 g
  • Totaal koolhydraten 0.8 g
  • Suikers 0.7 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 18.4 g
  • Zout 0.3 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

eieren

Bereidingswijze

Verhitten tot in de kern voor consumptie.

Bewaren bij:

4°C

Ingrediënten: 95% kalfsvlees, kalf platte bil, HEELEI, kruiden (zout, peper, muskaatnoot, foelie)

  • Energie 806 kJ
    (235 kcal)
  • Totaal vetten 15.2 g
  • Verzadigde vetten 1.0 g
  • Totaal koolhydraten 0.8 g
  • Suikers 0.7 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 18.4 g
  • Zout 0.3 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

eieren
Bereidingswijze

Verhitten tot in de kern voor consumptie.

Bewaren bij:

4°C