Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Bereide eendenlever, licht gekruid.
Bereid door de famillie Callemeyn uit Bekegem.
Bereide foie gras van eend
Minimum aan kruiden toegevoegd.
Reken 50 g per persoon als voorgerecht.
Heerlijk met uienkonfijt, veenbessensaus, brioche, vijgen-tijm confituur.
Niet om te bakken.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: eendenlever (98%), peper, zout, suiker, conserveermiddel: E250 (sulfiet)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
sulfieten
Half uur voor serveren uit de koelkast halen.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: eendenlever (98%), peper, zout, suiker, conserveermiddel: E250 (sulfiet)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Half uur voor serveren uit de koelkast halen.
Bewaren bij:4°C