Terrine eendenlever bereid

Terrine eendenlever bereid

  • Art. Nr.: 1134
  • 13500 /kg
  • € 135,00 / kg
± 110 gr

Bereide eendenlever, licht gekruid.

Bereide foie gras van eend
Minimum aan kruiden toegevoegd.
Reken 50 g per persoon als voorgerecht.
Heerlijk met uienkonfijt, veenbessensaus, brioche, vijgen-tijm confituur.
Niet om te bakken.

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle weekdagen
CRU Gent Alle weekdagen
CRU Groenplaats Alle weekdagen
CRU Overijse Alle weekdagen

Ingrediënten: eendenlever (98%), peper, zout, suiker, conserveermiddel: E250 (sulfiet)

Per 100gr/ml

  • Energie 2192 kJ
    (532 kcal)
  • Totaal vetten 54.0 g
  • Verzadigde vetten 21.0 g
  • Totaal koolhydraten 2.9 g
  • Suikers 2.4 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 8.5 g
  • Zout 1.2 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

sulfieten

Bereidingswijze

Half uur voor serveren uit de koelkast halen.

Bewaren bij:

4°C

Ingrediënten: eendenlever (98%), peper, zout, suiker, conserveermiddel: E250 (sulfiet)

  • Energie 2192 kJ
    (532 kcal)
  • Totaal vetten 54.0 g
  • Verzadigde vetten 21.0 g
  • Totaal koolhydraten 2.9 g
  • Suikers 2.4 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 8.5 g
  • Zout 1.2 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

sulfieten
Bereidingswijze

Half uur voor serveren uit de koelkast halen.

Bewaren bij:

4°C