Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Punt van de achterbil van het rund.
Ambachtelijk mild gezouten en gerookt.
Lekker als magere charcuterie of als carpaccio.
Bekroond met het Joka Gold label en het Handmade in Belgium certificaat.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
ingrediënten: rundvlees, nitrietpekelzout (zout, conserveermiddel: E250), glucosestroop, dextrose, maltodextrine, saccharose, antioxidant: E301, E316, E331, kruidenextracten, aroma (selderij), conserveermiddel: E262
selderij
4°C
ingrediënten: rundvlees, nitrietpekelzout (zout, conserveermiddel: E250), glucosestroop, dextrose, maltodextrine, saccharose, antioxidant: E301, E316, E331, kruidenextracten, aroma (selderij), conserveermiddel: E262
4°C