Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Allerheiligen |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt van mooie varkensruggen, droog gezouten en vervolgens gerijpt.
Als laatste stap werd de charcuterie gerookt met beukenhout.
Ideaal als aperitiefhapje of als beleg.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: varkensrug, zout, dextrose, suiker, glucosestroop, specerijenextract, aroma, antioxidant (E301), voedingszuur ( E326, E331), bewaarmiddel (E262, E250, E252).
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
selderij
4°C
Ingrediënten: varkensrug, zout, dextrose, suiker, glucosestroop, specerijenextract, aroma, antioxidant (E301), voedingszuur ( E326, E331), bewaarmiddel (E262, E250, E252).
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C