Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt door kaasmakerij Combé uit de Midi-Pyreneeën, Frankrijk.
Blauwe kaas van gepasteuriseerde schapenmelk. Min.21 dagen gerijpt.
Hij heeft een volle, kruidige en smeuïge smaak.
Familie van de Roquefort.
Op het einde van het rijpingsproces wordt een fijn laagje was aangebracht waardoor de rijping stopt en de textuur smeuïger wordt dan de Roquefort.
Ingrediënten: gepasteuriseerde schapenmelk, zout, fermenten, penicillium roqueforti, stremsel
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
7°C
Ingrediënten: gepasteuriseerde schapenmelk, zout, fermenten, penicillium roqueforti, stremsel
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C