Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Op Ambachtelijke manier gemaakt door kaasboerderij ‘t Groendal uit Roeselare.
Een harde smeuïge kaas met een complexe smaak met toetsen van karamel.
Min. 18 maanden gerijpt met een heel mooie rijpingskristal die ontstaat door natuurlijke rijping.
Lekker als apéro, op een kaasschotel of in een salade.
Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, zout, stremsel, E251 (uit ei), fermenten
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
eieren
7°C
Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, zout, stremsel, E251 (uit ei), fermenten
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C