Tegeleir

Tegeleir

  • Art. Nr.: 8060
  • 4300 /kg
  • € 43,00 / kg

Wordt gemaakt door kaasmakerij Catharinadal in Hamont-Achel.
De tegeleir wordt gemaakt uit rauwe koemelk.
Zijn korst wordt gewassen met pekel en ontwikkeld zo zijn licht uitgesproken smaak.
Belgische variant op de Taleggio.

  • Herkomst Achel (BE)
  • Melkbehandeling Rauwe melk
  • Soort Kaas
  • Type kaas Vette kaas

Ingrediënten: rauwe koemelk, fermenten, stremsel, zout, trappist Achel (GLUTEN)

Per 100gr/ml

  • Energie 1417 kJ
    (339 kcal)
  • Totaal vetten 28.3 g
  • Verzadigde vetten 18.0 g
  • Totaal koolhydraten 0.1 g
  • Suikers 0.1 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 21.1 g
  • Zout 0.9 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (gerst)

Bewaren bij:

7°C

Ingrediënten: rauwe koemelk, fermenten, stremsel, zout, trappist Achel (GLUTEN)

  • Energie 1417 kJ
    (339 kcal)
  • Totaal vetten 28.3 g
  • Verzadigde vetten 18.0 g
  • Totaal koolhydraten 0.1 g
  • Suikers 0.1 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 21.1 g
  • Zout 0.9 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
gluten (gerst)
Bewaren bij:

7°C