Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Wordt gemaakt door kaasmakerij Catharinadal in Hamont-Achel.
De tegeleir wordt gemaakt uit rauwe koemelk.
Zijn korst wordt gewassen met pekel en ontwikkeld zo zijn licht uitgesproken smaak.
Belgische variant op de Taleggio.
Ingrediënten: rauwe koemelk, fermenten, stremsel, zout, trappist Achel (GLUTEN)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (gerst)
7°C
Ingrediënten: rauwe koemelk, fermenten, stremsel, zout, trappist Achel (GLUTEN)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
7°C