Home
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt |
|---|---|
| maandag |
|
| Wapenstilstand |
|
| woensdag |
|
| donderdag |
|
| vrijdag |
|
| zaterdag |
|
| zondag |
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
Geproduceerd door Le Gaslonde uit Normandië.
Camembert met verse rozemarijn en look.
Klaar om te bereiden in de oven of op de BBQ.
| Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
| CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
| CRU Gent | Alle dagen | |||
| CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
| CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: Camembert de Normandie AOP (rauwe koeMELK, stremsel, zout, fermenten), rozemarijn, look.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
Op de BBQ: 15 min
In de oven: op 200 °C
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: Camembert de Normandie AOP (rauwe koeMELK, stremsel, zout, fermenten), rozemarijn, look.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Op de BBQ: 15 min
In de oven: op 200 °C
Bewaren bij:7°C