Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
250 gram kaas per persoon.
Assortiment van 8 kazen.
Incl. fruitgelei, noten, dadels en gedroogd fruit.
TIP: eet de kazen van zachter naar uitgesproken smaak.
Ideale begeleider: brood van de maand.
Wijntip: Pinot blanc vins mann
Deze schotel bevat:
St. Maure de Durbuy
Juliette Karditsel
Piccolo Fiore di Bufala
Reblochon pas du loup
Le sire de Créquy
Marianne
Lola Montez
Britsch
Wijntip: Liger le fleuve Domaine Reniteo
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: kaas (rauwe en gepasteuriseerde koe, geit, schaap en buffelMELK, zout, fermenten, stremsel, kleurstof (E160b (i), E160b (ii) ), houtskoolas, kruiden en specerijen, lyzosyme (EI), SELDERIJ, rozenblaadjes, korenbloem, lavendel, calciumchloride), gedroogde vijgen, confituur (peer, rietsuiker, citroensap, appelsap, gember), dadels, AMANDELEN, vijgengelei (vijgen, suiker, pectine, citroensap, kruiden), krenten (krenten, zonnebloemolie)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
noten
amandelen
lactose
selderij
eieren
4°C
Ingrediënten: kaas (rauwe en gepasteuriseerde koe, geit, schaap en buffelMELK, zout, fermenten, stremsel, kleurstof (E160b (i), E160b (ii) ), houtskoolas, kruiden en specerijen, lyzosyme (EI), SELDERIJ, rozenblaadjes, korenbloem, lavendel, calciumchloride), gedroogde vijgen, confituur (peer, rietsuiker, citroensap, appelsap, gember), dadels, AMANDELEN, vijgengelei (vijgen, suiker, pectine, citroensap, kruiden), krenten (krenten, zonnebloemolie)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C