Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ingrediënten: bodem [SPELTbloem, water, olijfolie, zeezout, gist (emulgator: sorbitan monostearaat E491 op basis van plantaardige vetzuren) ], mozzarella (MELK, zout, zuurteregelaar, microbieel stremsel), tomatencoulis (tomaat, rijststroop, basilicum, look), jonge geitenkaas (gepasteuriseerde geitenMELK, zout, zuursel (MELK), vegetarisch stremsel), spinazie, paprika, rode ajuin, oregano, specerijen.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
spelt
melk
gluten (tarwe)
Verpakt onder beschermende atmosfeer.
Uit de verpakking halen en 8 minuten opwarmen in een voorverwarmde oven van 180°C.
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: bodem [SPELTbloem, water, olijfolie, zeezout, gist (emulgator: sorbitan monostearaat E491 op basis van plantaardige vetzuren) ], mozzarella (MELK, zout, zuurteregelaar, microbieel stremsel), tomatencoulis (tomaat, rijststroop, basilicum, look), jonge geitenkaas (gepasteuriseerde geitenMELK, zout, zuursel (MELK), vegetarisch stremsel), spinazie, paprika, rode ajuin, oregano, specerijen.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Verpakt onder beschermende atmosfeer.
Uit de verpakking halen en 8 minuten opwarmen in een voorverwarmde oven van 180°C.
Bewaren bij:7°C