Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Klassieke maar zachte wittewijnsaus, lekker bij visgerechten.
1 stuk is voor 2 personen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: ROOM; bouillon (kippenbotten, water, ajuin, wortel, kruiden en specerijen), ajuin, SELDERIJ, 6% witte wijn (SULFIET), champignon, zout, kruiden en specerijen, citroensap, stabilisator: E407.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
sulfieten
selderij
Verwarm saus op een zacht vuurtje. Roer regelmatig met een klopper.
Bewaren bij:7°C
Ingrediënten: ROOM; bouillon (kippenbotten, water, ajuin, wortel, kruiden en specerijen), ajuin, SELDERIJ, 6% witte wijn (SULFIET), champignon, zout, kruiden en specerijen, citroensap, stabilisator: E407.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Verwarm saus op een zacht vuurtje. Roer regelmatig met een klopper.
Bewaren bij:7°C