Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Lasagne met zalm, spinazie en 3 kazensaus gemaakt van Grana Padano, Gruyére Réserve en Cheddar.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: MELK, ZALM 18, 7% (Salmo salar), pasta (griesmeel (bevat TARWE), water, EI), spinazie, emmental 4, 8% (MELK, zout, zuurstel, strelsel, anti-klontermiddel: maiszetmeel), gouda (MELK, zetmeel, zout, zuursel, stremsel), roux (TARWEbloem, gemodificeerd maiszetmeel, natuurlijk aroma, zonnebloemolie, aroma (bevat MELK), zout, verdikkingsmiddel: xanthaangom, specerijen), boter, VISbouillon, voedingszuur: natriumlactaat; conserveermiddel: kaliumsorbaat, peper, zout, dille.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
vis
eieren
4°C
Ingrediënten: MELK, ZALM 18, 7% (Salmo salar), pasta (griesmeel (bevat TARWE), water, EI), spinazie, emmental 4, 8% (MELK, zout, zuurstel, strelsel, anti-klontermiddel: maiszetmeel), gouda (MELK, zetmeel, zout, zuursel, stremsel), roux (TARWEbloem, gemodificeerd maiszetmeel, natuurlijk aroma, zonnebloemolie, aroma (bevat MELK), zout, verdikkingsmiddel: xanthaangom, specerijen), boter, VISbouillon, voedingszuur: natriumlactaat; conserveermiddel: kaliumsorbaat, peper, zout, dille.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C