Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Buccinum undatum
Om koud op te eten.
Tip: Haal de wulken uit de schelp, maak ze schoon
en leg ze in een court-bouillon gedurende 5 minuten.
Niet laten koken.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 15/12 | vr,za,zo | ||
CRU Gent | 15/12 | vr,za,zo | ||
CRU Groenplaats | 15/12 | vr,za,zo | ||
CRU Overijse | 15/12 | vr,za,zo |
Ingrediënten: wulken, court bouillon (water, ajuin, wortel, prei, selder, olijfolie, zout, look, paprikapoeder, tijm, cayennepeper, witte peper, laurier)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
weekdieren
selderij
4°C
Ingrediënten: wulken, court bouillon (water, ajuin, wortel, prei, selder, olijfolie, zout, look, paprikapoeder, tijm, cayennepeper, witte peper, laurier)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C