Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt van de beste filets van de bonito uit de azorenzee.
Met de hand gemaakt op ambachtelijke wijze door inmaakmeest Saúl Casimiro.
Malse vis met een zachte en delicate smaak, minstens 1 jaar gerijpt.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: bonito (65%), olijfolie, zout.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
Na opening bewaren in de koelkast.
Bewaren bij:25°C
Ingrediënten: bonito (65%), olijfolie, zout.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Na opening bewaren in de koelkast.
Bewaren bij:25°C