Bonito molho cru Santa Catarina

Bonito molho cru Santa Catarina

  • Art. Nr.: 8778
  • 650 /stuk
  • € 52,00 / kg
125 gr

Geproduceerd door Santa Catarina, São Jorge, Portugal.
Een van de beste conservenfabrieken ter wereld.
Ze combineren traditionele vangstmethoden met hedendaagse eisen.
Bonito tonijnfilet van het eiland São Jorge in de Azoren, met Molho cru saus: een heerlijke, eeuwenoude Portugese saus op basis ajuin, look en peterselie. Ook wel Portugese Chimichurri saus genoemd.
Gevangen in Atlantische wateren met haak en lijn volgens de traditionele vangstmethode.
Daarna wordt de tonijn gekookt in pekel volgens traditioneel recept wat zorgt voor een onnavolgbare textuur en smaak.

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle weekdagen
CRU Gent Alle weekdagen
CRU Groenplaats Alle weekdagen
CRU Overijse Alle weekdagen

Ingrediënten: bonito (65%), olijfolie (20%), molho cru (15%) (ajuin, rode parika, olijfolie, chillipeper pasta (chillipeper, zout, bewaarmiddel: benzoëzuur) ), vinaigrette (appelazijn, water), look, paprika, peterselie, zout.

Per 100gr/ml

  • Energie 665 kJ
    (158 kcal)
  • Totaal vetten 6.0 g
  • Verzadigde vetten 1.0 g
  • Totaal koolhydraten 0 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 26.0 g
  • Zout 1.2 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis

Bereidingswijze

Na opening bewaren in de koelkast.

Bewaren bij:

25°C

Ingrediënten: bonito (65%), olijfolie (20%), molho cru (15%) (ajuin, rode parika, olijfolie, chillipeper pasta (chillipeper, zout, bewaarmiddel: benzoëzuur) ), vinaigrette (appelazijn, water), look, paprika, peterselie, zout.

  • Energie 665 kJ
    (158 kcal)
  • Totaal vetten 6.0 g
  • Verzadigde vetten 1.0 g
  • Totaal koolhydraten 0 g
  • Suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 26.0 g
  • Zout 1.2 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

vis
Bereidingswijze

Na opening bewaren in de koelkast.

Bewaren bij:

25°C