Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Geproduceerd door Santa Catarina, São Jorge, Portugal.
Een van de beste conservenfabrieken ter wereld.
Ze combineren traditionele vangstmethoden met hedendaagse eisen.
Bonito tonijnfilet van het eiland São Jorge in de Azoren, met Molho cru saus: een heerlijke, eeuwenoude Portugese saus op basis ajuin, look en peterselie. Ook wel Portugese Chimichurri saus genoemd.
Gevangen in Atlantische wateren met haak en lijn volgens de traditionele vangstmethode.
Daarna wordt de tonijn gekookt in pekel volgens traditioneel recept wat zorgt voor een onnavolgbare textuur en smaak.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: bonito (65%), olijfolie (20%), molho cru (15%) (ajuin, rode parika, olijfolie, chillipeper pasta (chillipeper, zout, bewaarmiddel: benzoëzuur) ), vinaigrette (appelazijn, water), look, paprika, peterselie, zout.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
Na opening bewaren in de koelkast.
Bewaren bij:25°C
Ingrediënten: bonito (65%), olijfolie (20%), molho cru (15%) (ajuin, rode parika, olijfolie, chillipeper pasta (chillipeper, zout, bewaarmiddel: benzoëzuur) ), vinaigrette (appelazijn, water), look, paprika, peterselie, zout.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Na opening bewaren in de koelkast.
Bewaren bij:25°C