Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Sardina pilchardus.
Op ambachtelijke en traditionele manier bereid in de concerverie van onze partner Jean de Luz aan de Baskische kust.
Verse sardines worden aangekocht op de veiling van St Jean de Luz-Ciboure waarna onze partner ze conserveert volgens de traditionele methode: eerst gezouten en daarna gedroogd.Vervolgens gaan de sardines samen met extra vierge olijfolie en citroen in glazen bokalen zodat ze al hun smaak behouden.
Lekker in een salade of als hapje op een licht gegrild sneetje stokbrood met olijfolie.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediênten: SARDINE (Sardina pilchardus 69%), olijfolie 26%, ciroen 4%, zout.
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
Ingrediênten: SARDINE (Sardina pilchardus 69%), olijfolie 26%, ciroen 4%, zout.
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.