Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Thunnus albacares.
Op ambachtelijke en traditionele manier bereid in de concerverie van onze partner Jean de Luz aan de Baskische kust.
Ventresca is zacht visvlees van de buik van de tonijn en is uitzonderlijk fijn van smaak:
het is het meest malse en sappigste deel van de vis en het bevat veel omega 3-vetzuren.
Jean de Luz conserveert dit buikspek samen met kwaliteitsvolle Spaanse extra vierge olijfolie in bokalen.lekker in een salade of als hapje op een licht gegrild sneetje stokbrood met olijfolie.
Of maak een gepimpte versie van de klassieke perzik-tonijn.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten : Ventrèche tonijn (66%), olijfolie (33%), zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
Ingrediënten : Ventrèche tonijn (66%), olijfolie (33%), zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.