Home
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt |
|---|---|
| maandag |
|
| Wapenstilstand |
|
| woensdag |
|
| donderdag |
|
| vrijdag |
|
| zaterdag |
|
| zondag |
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
Blanke tonijn in olijfolie.
Thunnus albacares, graatloos.
Ingeblikt aan de Golf van Biskaje, al generaties lang.
Volledig manueel verwerkingsproces.
Duurzame vangst, nooit >12kg voor beste smaak en keur.
4 mooie filets, volledig vrij van graten, vel of bloed.
Ingeblikt met olijfolie, rust minimum 6 maanden.
Visconserven: hoe langer in blik, hoe beter.
| Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
| CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
| CRU Gent | Alle dagen | |||
| CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
| CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: blanke tonijn (75%), olijfolie (24%), zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
kamer°C
Ingrediënten: blanke tonijn (75%), olijfolie (24%), zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamer°C