Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
Dag van de arbeid |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Octopus afkomstig uit Dakhla, Marokko, wereldwijd erkend om haar uitstekende kwaliteit doordat deze zich hoofdzakelijk voedt met venusschelpen en schaaldieren.
Men gebruikt enkel de winteroctopus, deze krimpt minder tijdens het koken en heeft malser vlees.
De octopus wordt op een duurzame manier gevangen met kleine vissersbootjes.
Enkel de octopus die voldoet aan de maat wordt gevangen, de overige worden terug in zee gezet met het oog op een duurzaam beheer van de bestanden.
Na de vangst wordt deze gekuist, in stukken gesneden en vacuüm gekookt.
Lekker bij de apéro of als salade.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Octopus (Octopus Vulgaris)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
weekdieren
4°C
Octopus (Octopus Vulgaris)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C