Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
De groenten worden gewassen en in dunne plakjes gesneden waarna ze 48 uur in zout worden gelegd.
Vervolgens wordt er een marinade van sherryazijn, kruiden en specerijen aan toegevoegd.
Na 2 tot 3 weken te marineren worden de groenten in een pot verpakt.
Rode Biet (58%), sherry azijn (SULFIET), water, citroensap, suiker, specerijen, zout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
sulfieten
Kamertemperatuur°C
Rode Biet (58%), sherry azijn (SULFIET), water, citroensap, suiker, specerijen, zout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Kamertemperatuur°C