Recept: bananenbrood

Ingrediënten (voor 1 bananenbrood):

  • 3 à 4 bananen (afhankelijk van de grootte)
  • 75 g ongezouten hoeveboter Sioen
  • 50 g hazelnoten Piemonte
  • 2 hoeve-eieren
  • 75 g blonde muscovado suiker Ilanga
  • 165 g zelfrijzende bloem (uit je voorraadkast)
  • Snuifje zout

Aan de slag:

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
     
  2. Pel en plet de bananen, meng vervolgens met zachte hoeveboter, hoeve-eitjes, blonde muscovado suiker en een snuifje zout.
     
  3. Voeg de bloem erbij.
    Meng het geheel goed.
     
  4. Hak de hazelnoten en voeg ze toe aan het mengsel.
     
  5. Meng nog eens goed.
     
  6. Doe het mengsel in een ingevette bakvorm en plaats 60 minuten in de oven.


 

Ingrediënten

Voeg Bananen toe aan favorieten
Bananen
Bananen ± 150 gr 620/kg € 6,20 / kg
Bananen
Voeg Hoeveboter 250 g toe aan favorieten
Hoeveboter 250 g
Hoeveboter 250 g 250 gr 390/stuk € 15,60 / kg
Hoeveboter 250 g
Voeg Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g toe aan favorieten
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g 200 gr 890/stuk € 44,50 / kg
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Voeg Hoeve eieren Large 6 stuks toe aan favorieten
Hoeve eieren Large 6 stuks
Hoeve eieren Large 6 stuks 385 gr 360/doos € 9,35 / kg
Hoeve eieren Large 6 stuks
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland