Dadels met geitenkaas, spek en hazelnoten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Dadels 
  • Geitenkaas Aurélie
  • Gezouten spek
  • Piemonte hazelnoten

Aan de slag: 

  1. Snij enkele dadels in de lengte tot halverwege en verwijder de pit. 
     
  2. Vul met wat Aurélie-geitenkaas van Karditsel en wikkel er een dun sneetje gezouten spek rond. 
     
  3. Gril 4 minuten in een voorverwarmde oven op 220 °C. 
     
  4. Werk af met wat fijngehakte geroosterde hazelnoten uit Piemonte voor een krokante bite. 

Ingrediënten

Voeg Aurélie Karditsel toe aan favorieten
Aurélie Karditsel
Aurélie Karditsel ± 350 gr 5120/kg € 51,20 / kg
Aurélie Karditsel
Voeg Gezouten spek toe aan favorieten
Gezouten spek
Gezouten spek 2180/kg € 21,80 / kg
Gezouten spek
Voeg Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g toe aan favorieten
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g 200 gr 890/stuk € 44,50 / kg
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g