Shakshuka

Recept: shakshuka

Ingrediënten (voor 1 pan)

  • Sjalot
  • Teentje look
  • 1 bokaal pomodori pelati
  • Spinazie
  • Hoeve-eitjes
  • Griekse feta
  • Lente-ui
  • Zwarte peper
  • Fleur de sel
  • Gerookt paprikapoeder dulce

Aan de slag: 

  1. Snij een sjalot en een teentje look fijn en stoof aan in olijfolie.
     
  2. Voeg een bokaal pomodori pelati van Paolo Petrilli toe.
     
  3. Was twee stevige handjes spinazie en voeg die nadien beetje bij beetje bij de tomaten.
     
  4. Kruid de groenten met zwarte peper, fleur de sel en gerookt paprikapoeder dulce (Las Hermanas).
     
  5. Breek een 4-tal eitjes van partner Heidi in de pan en laat naar wens gaar worden. 
     
  6. Werk af met Griekse feta Limnou en fijngesneden lente-ui en zet op tafel.