Toast champignon met kruidenboter en peterselie

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g paddenstoelenmix
  • CRU-brood
  • teentje look
  • 1 sjalot
  • Hoeveboter
  • Witte wijn
  • Gedroogde tijm
  • Verse peterselie
  • Peper

Aan de slag: 

  1. Bak in een pan de  paddenstoelenmix met een fijngesneden teentje look, een fijngesneden sjalot, een snufje peper, een snufje gedroogde tijm en een klontje boter gedurende 4 minuten. 
     
  2. Als de paddenstoelen bijna gaar zijn, giet er dan een klein scheutje witte wijn over en laat nog kort verder bakken. 
     
  3. Serveer op een dikke snee geroosterd CRU-brood en werk af met wat hoeveboter en verse peterselie. 

Ingrediënten

Voeg Paddenstoelen mix toe aan favorieten
Paddenstoelen mix
Paddenstoelen mix 2700/kg € 27,00 / kg
Paddenstoelen mix
Voeg Tarwe CRU toe aan favorieten
Tarwe CRU
Tarwe CRU 700 gr 460/stuk € 6,57 / kg
Tarwe CRU
Voeg Sjalot toe aan favorieten
Sjalot
Sjalot ± 20 gr 560/kg € 5,60 / kg
Sjalot
Voeg Hoeveboter 250 g toe aan favorieten
Hoeveboter 250 g
Hoeveboter 250 g 250 gr 390/stuk € 15,60 / kg
Hoeveboter 250 g
Voeg Tijm 25g toe aan favorieten
Tijm 25g
Tijm 25g 25 gr 350/stuk € 14,00 / 100gr
Tijm 25g
Voeg Bladpeterselie toe aan favorieten
Bladpeterselie
Bladpeterselie 50 gr 240/stuk € 4,80 / 100gr
Bladpeterselie
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g