Aardappelen van bij versmarkt Cru.

Ingrediënten: 

  • Aardappel
  • Gorgonzola dolce
  • halfopgeklopte room van Baliehof

 

Aan de slag: 

  1. Verpak een halfgare aardappel in aluminiumfolie en leg tussen de hete kolen in de barbecue.
     
  2. Laat ongeveer 40 minuten garen.
     
  3. Haal de aardappel uit de folie en kerf er een kruis in.
     
  4. Meng wat gorgonzola dolce met een beetje half opgeklopte volle room en vul de warme aardappel met het mengsel.

Ingrediënten

Voeg Aardappel vastkokend (los) toe aan favorieten
Aardappel vastkokend (los)
Aardappel vastkokend (los) 220/kg € 2,20 / kg
Aardappel vastkokend (los)
Voeg Gorgonzola Dolce toe aan favorieten
Gorgonzola Dolce
Gorgonzola Dolce 4850/kg € 48,50 / kg
Gorgonzola Dolce
Voeg Room 250 ml toe aan favorieten
Room 250 ml
Room 250 ml 250 ml 250/stuk € 10,00 / l
Room 250 ml