1. Eendenborst
    Zacht vlees met een intense, volle smaak.
    Partner Filip Callemeyn uit Bekegem in West-Vlaanderen maakt in zijn hoeve al 30 jaar fijne bereidingen van eend.
    Van de kweek van de dieren tot de verwerking en het versnijden van de producten, hij doet alles zelf.
    Bak rosé.
     
  2. Angus burger
    De kwaliteit van het vlees is uitzonderlijk:
    fijndradig en dus mals, mooi gemarmerd, een diepe rode kleur en een intense smaak.
    Ook na het bakken blijft het vlees mals en sappig.
    Bak licht rosé.
     
  3. Saltimbocca
    Fijngesneden kalfsvlees opgerold met Carlo San Daniele en verse salie.
    Mooie combinatie van smaken.
    Bak kort.
     
  4. Kalkoenbrochette
    Kalkoenborstfilet met een zachte, pure smaak.
    Bak tot wanneer helemaal gaar.
     
  5. Varkenshaas met jamón de Trevélez
    Evenwichtige en fijne smaakcombinatie van de zachte varkenshaas met de zoute Trevélez.
    Bak kort.
     
  6. Angus lende
    Smaakvol, karaktervol vlees.
    Bak rosé.
    Het vet mag je meebakken en zorgt voor extra smaak.
     
  7. Lamsrack
    Zachte smaak en aangenaam stuk vlees.
    Bak rosé.