Campoestrella Curado, verkrijgbaar bij versmarkt Cru.

In het zuiderse Zamora, Spanje, maakt Fernando harde schapenkazen in de stijl van Manchego. Een pittige kaas met een zoute en lichtpikante toets. Het gebruik van rauwe schapenmelk en het besprenkelen van de korst met olijfolie zorgen voor zijn unieke smaak. Deze kaas rijpt minimum 7 maanden. 

Je kan op verschillende manieren van deze kaas genieten.
Hieronder alvast enkele CRU-ideetjes:

  • Snij de kaas in driehoekjes en serveer met kweepeergelei of olijventapenade.
  • Serveer de kaas in een pasta in combinatie met chorizo.
  • Heerlijk en puur op een sneetje CRU-brood als tussendoortje of bij de lunch.
  • Schilfer de kaas in een salade.
  • Rasp torentjes Campoestrella op een bakplaat en zet eventjes in de oven tot zich kaaskoekjes vormen. Een lekker krokantje als afwerking van een gerecht.

Voeg Campoestrella Curado toe aan favorieten
Campoestrella Curado
Campoestrella Curado 3850/kg € 38,50 / kg
Campoestrella Curado