Skin-pack, een tweede huid rond het vlees Samen met partner Good

Samen met partner Good Meat zochten we naar een manier om het vlees nog beter te verpakken, om de beste kwaliteit van vlees te kunnen verzekeren.

Zo kwamen we uit bij een skinpack verpakking.
Die zit als een ‘tweede huid’ rond het vlees.

Zonder druk te zetten op het vlees, zorgt de folie ervoor dat het vlees zijn oorspronkelijke vorm behoudt.

Bovendien zorgt deze verpakking voor een optimale versheid, waardoor het vlees langer houdbaar is.

Voeg Angus Côte à l'os (Skin-pack) toe aan favorieten
Angus Côte à l'os (Skin-pack)
Angus Côte à l'os (Skin-pack) ± 450 gr 4260/kg
Angus Côte à l'os (Skin-pack)
Voeg Angus Rib Eye (Skin-pack) toe aan favorieten
Angus Rib Eye (Skin-pack)
Angus Rib Eye (Skin-pack) ± 300 gr 4750/kg
Angus Rib Eye (Skin-pack)
Voeg Hereford Rib Eye (Skin-pack) toe aan favorieten
Hereford Rib Eye (Skin-pack)
Hereford Rib Eye (Skin-pack) ± 300 gr 4750/kg
Hereford Rib Eye (Skin-pack)
Voeg Angus Dunne lende (Skin-pack) toe aan favorieten
Angus Dunne lende (Skin-pack)
Angus Dunne lende (Skin-pack) ± 300 gr 4750/kg
Angus Dunne lende (Skin-pack)
Voeg Hereford Dunne lende (Skin-pack) toe aan favorieten
Hereford Dunne lende (Skin-pack)
Hereford Dunne lende (Skin-pack) ± 300 gr 4750/kg
Hereford Dunne lende (Skin-pack)
Voeg Onglet Angus (Skin-pack) toe aan favorieten
Onglet Angus (Skin-pack)
Onglet Angus (Skin-pack) ± 300 gr 2940/kg
Onglet Angus (Skin-pack)
Voeg Bavette Angus (Skin-pack) toe aan favorieten
Bavette Angus (Skin-pack) ± 300 gr 2860/kg
Bavette Angus (Skin-pack)