Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Sappige braadworst met licht zoete anijssmaak.
Huisgemaakt van zuiver Belgascone varkensvlees,
venkelzaad en ei.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: 92% varkenvlees, HEELEI, 3% venkelkruiden (zout, paprikapoeder, komijn, koriander, venkelzaad, herbes de provence, gember, nootmuskaat, gerookte paprika, karweizaad)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
eieren
4°C
Ingrediënten: 92% varkenvlees, HEELEI, 3% venkelkruiden (zout, paprikapoeder, komijn, koriander, venkelzaad, herbes de provence, gember, nootmuskaat, gerookte paprika, karweizaad)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C