Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ambachtelijke worsten van Monsieur Boudin.
Hij kiest bewust voor (h)eerlijk en kwaliteitsvol Brasvar-varkensvlees zonder bewaarmiddelen.
Hierdoor proef je de kwaliteit en terroir in zijn ambachtelijke worsten.
De varkens worden duurzaam en ecologisch gekweekt in Nevele.
Serveer advies:
Gebruik een klontje boter, bak in de pan, zet het vuur niet te hard want dan springen ze open.
Prik geen gaatjes want dan verlies je sappigheid en heb je meer kans dat ze zullen openspringen.
Bak 4-5 min. aan een kant, 3min. aan de andere kant.
Ingrediënten: 37, 6% varkensbloed, 37, 6% varkensvlees, ajuin, appelmoes (appelen, suikers (suiker; glucose-fructosestroop), zuurteregelaar: citroenzuur, antioxidant: ascorbinezuur), ROOM (MELK), paneermeel (TARWEBLOEM, TARWEZETMEEL, zout, gist), zout, witte peper, nootmuskaat
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
tarwe
4°C°C
Ingrediënten: 37, 6% varkensbloed, 37, 6% varkensvlees, ajuin, appelmoes (appelen, suikers (suiker; glucose-fructosestroop), zuurteregelaar: citroenzuur, antioxidant: ascorbinezuur), ROOM (MELK), paneermeel (TARWEBLOEM, TARWEZETMEEL, zout, gist), zout, witte peper, nootmuskaat
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C°C