Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gedurende de eerste twee weken worden de verse hammen traditioneel gezouten met natuurlijk zeezout en bevatten ze geen andere toevoegingen.
Daarna laat men de hammen minimum 23 maand rijpen in het hoogste bergdorpje van Spanje Trevelez op 1400m hoogte.
10 minuten voor serveren openen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: Varkenvlees, zeezout
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
1/2u voor consumptie uit frigo.
10 minuten voor serveren openen.
Bewaren bij:18°C - 20 °C°C
Ingrediënten: Varkenvlees, zeezout
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
1/2u voor consumptie uit frigo.
10 minuten voor serveren openen.
Bewaren bij:18°C - 20 °C°C