Chorizo Ibérico Bellota

Chorizo Ibérico Bellota

  • Art. Nr.: 5484
  • 6250 /kg
  • € 62,50 / kg

Subtiele en verfijnde smaak.
Glutenvrij.

Geproduceerd door Pais de Quercus.
Gemaakt uit 100% Ibérico Bellotta varkenvlees.
Hand versneden en op smaak gebracht met natuurlijk
gerookt paprikapoeder uit Vera (Spanje) look en zout.
Vervolgens gedroogd gedurende een 6-tal maanden.
Bij het bakken in olie komen de kruiden mooi vrij.

  • Herkomst Extremadura (Spanje)

Productbeschikbaarheid

Markt Van Tot Afhaling Levering mogelijk (enkel op zaterdag)
CRU Dilbeek Alle dagen
CRU Gent Alle dagen
CRU Groenplaats Alle dagen
CRU Overijse Alle dagen

Ingrediënten: 100% mager varkenvlees Iberico bellota, zout, peper, dextrose, LACTOSE, MELKEIWIT, kruiden en -extracten, bewaarmiddel (E252, E250), magere MELKPOEDER

 

Per 100gr/ml

  • Energie 2310 kJ
    (553 kcal)
  • Totaal vetten 50.2 g
  • Verzadigde vetten 19.6 g
  • Totaal koolhydraten 2.1 g
  • Suikers 1.8 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 23.1 g
  • Zout 1.6 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
lactose

Bewaren bij:

4°C

Ingrediënten: 100% mager varkenvlees Iberico bellota, zout, peper, dextrose, LACTOSE, MELKEIWIT, kruiden en -extracten, bewaarmiddel (E252, E250), magere MELKPOEDER

 

  • Energie 2310 kJ
    (553 kcal)
  • Totaal vetten 50.2 g
  • Verzadigde vetten 19.6 g
  • Totaal koolhydraten 2.1 g
  • Suikers 1.8 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwitten 23.1 g
  • Zout 1.6 g

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.

melk
lactose
Bewaren bij:

4°C

Lees ook:

Chorizo Iberico Bellota
Charcuterie

Chorizo Iberico Bellota

Lees meer
Lees meer
Recept Spaghetti met chorizo, geitenkaas en tomaten
Hoofdgerecht | Pasta

Spaghetti met chorizo, geitenkaas en tomaten

Lees meer
Lees meer