Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Salmo salar
Van onze partner maison fumée.
De gerookte zalm wordt overstrooid met suiker en wordt dan gebrand.
Hierdoor krijgt de zalm een zoete toets.
Serveertip: Meng enkele eetlepels opgeklopte room of zure room met zout, peper en citroensap.
Werk af met kaviaar en verse dille.
Ideaal als voorgerecht met een stukje foglie al rosmarino.
Reken 50 g per persoon.
Ingrediënten: zalm, zout, suiker; peterselie, zeste van citroen
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
vis
4°C
Ingrediënten: zalm, zout, suiker; peterselie, zeste van citroen
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C