Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Deze schotel bevat:
Pijlinktvis
Sint-Jakobsnoot
Zeetong
Zalm
Zeeduivel met Pancetta
Roodbaars
Marinade peterselie-look
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | 06/01 | di,wo,do,vr,za,zo | ||
CRU Gent | 06/01 | di,wo,do,vr,za,zo | ||
CRU Groenplaats | 06/01 | di,wo,do,vr,za,zo | ||
CRU Overijse | 06/01 | di,wo,do,vr,za,zo |
Ingrediënten: Zalmfilet (VIS), Kruidenzout (Zeezout, dille, roze peper, citroen), Pijlinktvis (weekdier), Roodbaars (VIS), Sint-Jakobsnoot (VIS), Zeeduivel (VIS), Zeetong (VIS), marinade peterselie look (zonnebloemolie, peterselie, witte wijnazijn (SULFIET), look, zout, gerookt paprikapoeder, Peper), Pancetta D'Oggiono
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
sulfieten
vis
weekdieren
4°C
Ingrediënten: Zalmfilet (VIS), Kruidenzout (Zeezout, dille, roze peper, citroen), Pijlinktvis (weekdier), Roodbaars (VIS), Sint-Jakobsnoot (VIS), Zeeduivel (VIS), Zeetong (VIS), marinade peterselie look (zonnebloemolie, peterselie, witte wijnazijn (SULFIET), look, zout, gerookt paprikapoeder, Peper), Pancetta D'Oggiono
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C