Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Van onze partner La Baita.
Met de hand geoogste artisjokken van Albenga bekend om hun malse, zoete hart.
Opgelegd in zonnebloemolie, wijnazijn en citroen.
Niet gekruid.
Met zijn pittige, volle smaak zijn deze artisjokharten ideaal voor bij de apéro, op pizza,
in pastagerechten met pancetta of in paneermeel met Pecorino gegratineerd in de oven.
Tip: kan nog worden bijgekruid met oregano.
Wijntip: sauvignon blanc of Godello.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: artisjok 61%, zonnebloempitolie 33%, wijnazijn, zout, citroen
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamertemperatuur°C
Ingrediënten: artisjok 61%, zonnebloempitolie 33%, wijnazijn, zout, citroen
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
kamertemperatuur°C