Ovengebakken rode biet

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • Ovengebakken rode biet
  • Appel
  • Rode ui
  • CRU fire mix
  • Olijfolie (bv. Ladopetra)
  • Fleur de sel
  • Zwarte peper
  • Hazelnoten uit Piemonte
  • Optioneel: feta

 

 

Aan de slag: 

  1. Haal de schil van de rode biet en snij in flinterdunne plakjes. Schik ze dakpansgewijs op een bord.
     
  2. Snij de appel in fijne maantjes, de rode ui in halve ringen en hak de hazelnoten grof.
     
  3. Maak een salade van de jonge slascheuten (fire mix), de rode ui, de appel en de hazelnoten.
     
  4. Werk de salade af met de gehakte hazelnoten, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en fleur de sel.
     
  5. Dresseer de salade op carpaccio van rode biet.
     
  6. Voor de kaasliefhebbers: verkruimel feta over de carpaccio.

Ingrediënten

Voeg Rode biet ovengebakken toe aan favorieten
Rode biet ovengebakken
Rode biet ovengebakken ± 180 gr 960/kg € 9,60 / kg
Enkel za, zo en ma
Rode biet ovengebakken
Voeg Appel Rosine toe aan favorieten
Appel Rosine
Appel Rosine ± 350 gr 400/kg € 4,00 / kg
Appel Rosine
Voeg Ajuin rood toe aan favorieten
Ajuin rood
Ajuin rood ± 170 gr 450/kg € 4,50 / kg
Ajuin rood
Voeg CRU fire mix toe aan favorieten
CRU fire mix
CRU fire mix 55 gr 450/stuk € 81,82 / kg
Niet beschikbaar op woensdag en donderdag
CRU fire mix
Voeg Olijfolie Ladopetra 500ml toe aan favorieten
Olijfolie Ladopetra 500ml
Olijfolie Ladopetra 500ml 500 ml 1520/stuk € 30,40 / l
Olijfolie Ladopetra 500ml
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g toe aan favorieten
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g 200 gr 890/stuk € 44,50 / kg
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Voeg Feta Limnou PDO 200 g toe aan favorieten
Feta Limnou PDO 200 g
Feta Limnou PDO 200 g 200 gr 580/stuk € 29,00 / kg
Feta Limnou PDO 200 g