Demi-glace van Belfond, beschikbaar bij CRU.

Ingrediënten

  • Paddenstoelemix
  • Sioen-hoeveboter
  • Teentje look
  • Witte wijn of cognac
  • 1 potje belfond
  • Baliehof-room
  • Peterselie
  • Citroensap
  • Peper
  • Zout

Aan de slag: 

  1. Bak de paddenstoelenmix aan in Sioen-hoeveboter en laat een geplet lookteentje meestoven.
     
  2. Flambeer met cognac of witte wijn, voeg een potje Belfond-fond naar keuze toe, laat inkoken en vul aan met Baliehof-room.
     
  3. Werk af naar smaak met peper, zout, wat citroensap en verse (krul)peterselie.

Voeg Paddenstoelen mix toe aan favorieten
Paddenstoelen mix
Paddenstoelen mix 2700/kg € 27,00 / kg
Paddenstoelen mix
Voeg Hoeveboter 250 g toe aan favorieten
Hoeveboter 250 g
Hoeveboter 250 g 250 gr 390/stuk € 15,60 / kg
Hoeveboter 250 g
Voeg Roze knoflook uit Lautrec toe aan favorieten
Roze knoflook uit Lautrec
Roze knoflook uit Lautrec ± 50 gr 2250/kg € 22,50 / kg
Roze knoflook uit Lautrec
Voeg Demi glace 240ml toe aan favorieten
Demi glace 240ml
Demi glace 240ml 240 ml 490/stuk € 20,42 / l
Demi glace 240ml
Voeg Room 250 ml toe aan favorieten
Room 250 ml
Room 250 ml 250 ml 250/stuk € 10,00 / l
Room 250 ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Citroen toe aan favorieten
Citroen
Citroen ± 200 gr 420/kg € 4,20 / kg
Citroen
Voeg Krulpeterselie toe aan favorieten
Krulpeterselie
Krulpeterselie 50 gr 290/stuk € 5,80 / 100gr
Krulpeterselie