Recept: frittata.

Ingrediënten voor 1 pan: 

  • 6 eitjes 
  • 100 g gemalen Parmigiano Reggiano of Grana Padano 
  • 400 g warmoes of spinazie 
  • 1 teentje look 
  • zwarte peper 
  • Fleur de sel

Aan de slag: 

  1. Was de warmoes of spinazie, snij in stukken en snij ook het teentje look fijn.
    Stoof beide aan in olijfolie en kruid met zwarte peper en fleur de sel.
    Laat de groenten voldoende lang stoven zodat het vocht zoveel mogelijk verdampt is.
     
  2. Klop ondertussen de eitjes los en meng er de gemalen kaas door.
    Kruid alsook naar smaak met peper.
     
  3. Zijn de groenten gaar, overgiet met het ei-kaasmengsel en zet op een lager vuur.
     
  4. Laat de frittata gaar worden langs een kant en draai nadien om in de pan of laat rustig verdergaren in de oven.
     
  5. Serveer naar keuze warm of koud en snij in kleinere porties.


 

Ingrediënten

Voeg Hoeve eieren Large 6 stuks toe aan favorieten
Hoeve eieren Large 6 stuks
Hoeve eieren Large 6 stuks 385 gr 360/doos € 9,35 / kg
Hoeve eieren Large 6 stuks
Voeg Gemalen Grana Padano toe aan favorieten
Gemalen Grana Padano
Gemalen Grana Padano ± 80 gr 2980/kg € 29,80 / kg
Gemalen Grana Padano
Voeg Warmoes gekleurd bot toe aan favorieten
Warmoes gekleurd bot
Warmoes gekleurd bot 390/stuk
Warmoes gekleurd bot
Voeg Spinazie toe aan favorieten
Spinazie
Spinazie 750/kg € 7,50 / kg
Spinazie
Voeg Roze knoflook uit Lautrec toe aan favorieten
Roze knoflook uit Lautrec
Roze knoflook uit Lautrec ± 50 gr 2250/kg € 22,50 / kg
Roze knoflook uit Lautrec
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland