Recept: langoustine met kaviaar.

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • 4 verse langoustines (1 per persoon)
  • 1 potje Kaviaar Osietra Belg. 10g
  • 1 rozemarijn kluit
  • Zwarte peper

Aan de slag: 

  1. Prik elke langoustine in de lengte op een rozemarijnstengel.
     
  2. Besprenkel met een beetje olijfolie en zet zo’n ± 3 min. in de oven op 180 °C.
     
  3. Presenteer op een schotel met op elke langoustine een klein toefje kaviaar en wat verse zwarte peper.

Ingrediënten

Voeg Langoustine 6/9 toe aan favorieten
Langoustine 6/9
Langoustine 6/9 ± 130 gr 8200/kg € 82,00 / kg
Dagprijs
Enkel op vr, za, zo
Langoustine 6/9
Voeg Kaviaar Osietra Belg. 10g toe aan favorieten
Kaviaar Osietra Belg. 10g
Kaviaar Osietra Belg. 10g 10 gr 2500/stuk € 2500,00 / kg
Kaviaar Osietra Belg. 10g
Voeg Rozemarijn grote kluit toe aan favorieten
Rozemarijn grote kluit
Rozemarijn grote kluit 320/stuk
Rozemarijn grote kluit
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g