Perzik met burratina en ham

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 rijpe perzikken, geschild en in 6 partjes gesneden    
  • 4 bolletjes burratina    
  • 12 à 16 sneetjes Carlo San Daniele    
  • Handvol fijngesnipperde munt en basilicum    

 

Aan de slag:

  1. Schik de perzikstukjes op je bord.
     
  2. Scheur de burratina in stukjes, ongeveer even groot als de perzikstukjes.
       
  3. Verdeel hier de San Daniele over en werk af met munt, basilicum en peper.    

     

Tip:
Serveer hierbij sla met een citroenlijfolie-dressing (2 eetlepels citroensap, 5 eetlepels olijfolie, peper en zout) en enkele sneetjes Tarwe CRU-brood.

Ingrediënten

Voeg Burratina toe aan favorieten
Burratina
Burratina 250 gr 870/stuk € 34,80 / kg
Burratina
Voeg Perzik toe aan favorieten
Perzik
Perzik ± 250 gr 780/kg € 7,80 / kg
Perzik
Voeg Italiaanse ham Carlo toe aan favorieten
Italiaanse ham Carlo
Italiaanse ham Carlo 7250/kg € 72,50 / kg
Italiaanse ham Carlo
Voeg Basilicum grote kluit toe aan favorieten
Basilicum grote kluit
Basilicum grote kluit 370 gr 350/stuk € 0,95 / 100gr
Basilicum grote kluit
Voeg Marokkaanse munt toe aan favorieten
Marokkaanse munt
Marokkaanse munt 50 gr 220/stuk € 4,40 / 100gr
Marokkaanse munt