Charcuterieschotel van bij CRU.
  1. Sauc. long bride Ardeche
    Rustieke, magere saucisson uit de Ardeche, natuurlijk gerijpt. De smaken: lichte peper, look en kruidige accenten.
     
  2. Pastrami Holstein
    Een klassieker uit New York, gemaakt door partner Dierendonck van Holstein-rundvlees. Het vlees wordt warm gerookt op hout. Het resultaat is erg romig en vol van smaak.
     
  3. Fazantpaté
    Ovengebakken wildpaté met grove stukken en minstens 50 % wild. Voor de smeuïgheid wordt er varkensvlees van het West-Vlaamse St.-Amandshof toegevoegd
     
  4. Coppa d’Oggiono
    Marco d’Oggiono masseert zijn verse coppa’s heel zacht met het natuurlijk zout uit Puglia. Het vlees is in een natuurlijke darm gewikkeld, met koorden opgebonden en vervolgens minstens zestig dagen gerijpt.
     
  5. Mignon di Coscia Marco d'Oggiono
    Deze salami, ook afkomstig van Marco d’Oggiono, wordt gemaakt volgens een oud recept, typisch van de regio. Het grof gemalen vlees van superieure varkens, de typische kruiden, het natuurlijk zout uit Puglia, de omgeving van de Alpen en het Comomeer zorgen allen samen voor een heerlijk zachte salami en de smaak van puur varkensvlees.
     
  6. Witte pens met tuinkruiden
    Monsieur Boudin uit het Gentse kies voor kwaliteitsvol Brasvar-varkensvlees. Deze ambachtelijke, witte pens bevat maar liefst 75 % varkensvlees, het brood- en melkgehalte wordt bewust laag gehouden zodat het resultaat puur, smaakvol en karaktervol blijft.
     
  7. Jamón de Trevélez
    Het Spaanse familiebedrijf ‘Antonio Álvarez Jamones’ maakt op ambachtelijke wijze gedroogde ham. Ze voegen enkel zeezout toe en de rest is te danken aan een langzame rijping in de unieke berglucht.
     
  8. Venkel pickles
    De groenten worden gewassen en in dunne plakjes gesneden waarna ze 48 uur in zout worden gelegd. Vervolgens wordt er een marinade van sherryazijn, kruiden en specerijen aan toegevoegd. Na 2 tot 3 weken te marineren worden de groenten in een pot verpakt.
     
  9. Uienkonfijt
    Ook gemaakt door partner Pipaillon op basis van verse rode ui. Lekker met charcuterie, terrines van eendenlever en wildpaté.

 

Voeg Charcuterie Schotel toe aan favorieten
Charcuterie Schotel
Charcuterie Schotel 200 gr 1500/persoon € 75,00 / kg
Te bestellen per persoon (vanaf 2 personen)
Charcuterie Schotel