Ontdek het verhaal achter onze producten en partners

Italiaanse porchetta
Charcuterie

Italiaanse porchetta

Lees meer
Lees meer
Gedroogde ham: Carlo San Daniele
Charcuterie

Gedroogde ham: Carlo San Daniele

Lees meer
Lees meer
Coppa uit Italië
Charcuterie

Coppa uit Italië

Lees meer
Lees meer
Vakmanschap uit Spanje: Onze cortadors
Charcuterie

Vakmanschap uit Spanje: Onze cortadors

Lees meer
Lees meer
Geperste kop volgens het CRU recept
Charcuterie

Geperste kop volgens het CRU recept

Lees meer
Lees meer
Eendenrillette van Filip Callemeyn
Charcuterie

Eendenrillette van Filip Callemeyn

Lees meer
Lees meer
Huisgemaakt boerenvleesbrood
Charcuterie

Huisgemaakt boerenvleesbrood

Lees meer
Lees meer
Brandt & Levie: verrassende droge worsten
Charcuterie

Brandt & Levie: verrassende droge worsten

Lees meer
Lees meer
Ambachtelijke natuurham van De Wulf
Charcuterie

Ambachtelijke natuurham van De Wulf

Lees meer
Lees meer
Charcuterieschotel raclette
Charcuterie

Charcuterieschotel raclette

Lees meer
Lees meer
Charcuterieschotel
Charcuterie

Charcuterieschotel

Lees meer
Lees meer
Apéroschotel
Charcuterie | Kaas en zuivel

Apéroschotel

Lees meer
Lees meer
3 soorten wildpaté
Charcuterie

3 soorten wildpaté

Lees meer
Lees meer
5 x verfijnde charcuterie Marco d’Oggiono
Charcuterie

5 x verfijnde charcuterie Marco d’Oggiono

Lees meer
Lees meer
Fermenteren: oeroude techniek, massa's smaak
Bakkerij | Beenhouwerij en poelier

Fermenteren: oeroude techniek, massa's smaak

Lees meer
Lees meer
De droge worst van CRU
Charcuterie

De droge worst van CRU

Lees meer
Lees meer
Mortadella Favola
Charcuterie

Mortadella Favola

Lees meer
Lees meer
Gerookte eendenborst van Filip Callemeyn uit Bekegem
Charcuterie

Gerookte eendenborst van Filip Callemeyn uit Bekegem

Lees meer
Lees meer
Ambachtelijke Jamón de Trevélez
Charcuterie

Ambachtelijke Jamón de Trevélez

Lees meer
Lees meer
Chorizo Iberico Bellota
Charcuterie

Chorizo Iberico Bellota

Lees meer
Lees meer